Reținuţi de polițiști pentru viol și complicitate la viol

IPJ Argeș informează:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și complicitate la viol, și au reţinut patru persoane de sex bărbătesc, toate minore.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie a.c., trei tineri de 17 ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 17 ani, din Corbeni, împotriva voinței sale, aceasta fiind constrânsă, prin amenințare, de un minor de 14 ani.
Totodată, au fost extinse cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la viol, fiind reținut un minor de 16 ani, care ar fi pus la dispoziție una dintre locuințele unde ar fi avut loc faptele.
După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Reamintim că, în același dosar, la data de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de viol, care sunt cercetate sub măsura arestului preventiv.

Reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri

În ziua de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, şi au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 martie a.c., bărbatul ar fi săvârșit acte exibiționiste în dreptul geamului unui imobil în care se afla o femeie.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

The post Reținuţi de polițiști pentru viol și complicitate la viol first appeared on Arges Plus.