PROTESTE ÎN FAȚA MAI MULTOR PREFECTURI DIN ȚARĂ, PRINTRE CARE ȘI CEA DIN ARGEȘ

Valul de restricții impuse în contextul pandemiei COVID-19, a adus tot mai mulți dintre cetățeni în pragul disperării.

Din cauza pandemiei, reale sau nu chiar, micii întreprinzători s-au văzut nevoiți să pună lacătul pe ușă sau să disponibilizeze personalul angajat.

Zeci de afaceri și locuri de muncă au fost pur și simplu rase, fără a mai avea vreo șansă de redresare.

În tot acest timp, chiriile pe spații, ratele creditelor și multe alte cheltuieli și-au urmat cursul firesc în ciuda amânărilor de plată oferite de către unitățile bancare. „Cum să poți face față cu toate aceste probleme dacă nu ai cu ce și nimănui nu îi pasă?”

S-a sperat la o revenire cât de cât la normalitate, oamenii și-au pous ultimele speranțe în cei aflați la conducere. Din păcate, însă, această revenire rămâne, deocamdată, un vis frumos.

Și cum astfel de situații, la un moment dat nu duc decât la tensiuni, oamenii nemaiavând posibilități de a se redresa, rezultatul se traduce simplu: PROTESTE.

Un astfel de eveniment se anunță și pentru astăzi, începând cu orele 17:00, în fața mai multor sedii de Prefectură, printre care și cea din Argeș. Protestul vizează noile restricții impuse, oamenii fiind nemulțumiți de hotărârile Guvernului.

Anunțul „OPRIM NEBUNIA!”, a fost făcut pe pagina de facebook a Paridului AUR, de către președintele acestuia, George Simion.

Postarea a strâns mii de comentarii din partea cetățenilor care susțin că vor participa la proteste și că își vor striga nemulțumirile în speranța că de data acesta vor fi auziți.

De reamintit este faptul că Guvernul a adoptat noile restricţii în urma unei ședințe de săptămâna trecută.

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a precizat, într-un anunț, că în zonele unde rata de infectare trece de cifra 4 la mia de locuitori, circulația se va desfășura până la ora 20:00.

Foto: Otilia Bercaru – arhivă personală –

The post PROTESTE ÎN FAȚA MAI MULTOR PREFECTURI DIN ȚARĂ, PRINTRE CARE ȘI CEA DIN ARGEȘ first appeared on Arges Plus.