O a patra spălătorie descoperită că fura apă

O a patra spălătorie descoperită de societatea SC Apă Canal 2000 SA că fura apă. Acțiunea de control a avut loc la data de 26 martie, când s-a constatat că agentul economic, din municipiul Pitești, variana Prundu-Craiovei, avea un branşament necontorizat, care îi permitea fraudarea consumului de apă.

„Fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt de apă din sistemul public, la fața locului s-a prezentat un echipaj al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Poliţia Municipiului Piteşti, la solicitarea S.C. Apă Canal 2000 S.A., pentru aplicarea tuturor măsurilor legale prevăzute de Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Operatorul S.C. Apă Canal 2000 S.A. a calculat prejudiciul conform prevederilor legale în vigoare, iar agentul economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a acestui branşament.

 Atragem atenţia, şi de această dată, asupra faptului că toţi utilizatorii care recurg la astfel de modalităţi de fraudare a consumului de apă trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun, acestea fiind de natură materială, administrativă, contravenţională şi penală. De la începutul anului 2021 au fost identificaţi cinci agenţi economici – patru spălătorii auto şi un restaurant, care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă”, informeazp SC Apă Canal 2000 SA.

The post O a patra spălătorie descoperită că fura apă first appeared on Arges Plus.