Militari, Metrou Gorjului, Cetatea de Balta, apartament cu centrala termica !

Nou pe piata !
Apartament cu 3 camere situat in Cartierul Militari, pe strada Cetatea de Balta, intr-un imobil construit in anul 1982 la etajul 3/8. Apartamentul este foarte bine compartimentat cu camere decomandate, living, 2 dormitoare, bucatarie spatioasa, 2 grupuri sanitare(ambele cu fereastra), debara , un hol foarte spatios si un balcon inchis. Are suprafata totala de 68mp din care 65,3mp sunt utili.
Apartamentul este dotat cu centrala termica si calorifere din otel iar pentru racire este montat un aparat de aer conditionat in living. Usa de intrare este metalica iar usile din interior sunt Pinum si au fost montate recent. Baia principala este amenajata cu cada noua si are toate instalatiile schimbate. Baia de serviciu este dotata cu lavoar si vas de toaleta. Langa baia de serviciu se afla o debara spatioasa amenajata cu rafturi pentru depozitare. Holul principal al apartamentului este foarte spatios (10.4mp) si poate fi amenajat cu alte spatii pentru depozitare. Livingul si dormitoarele sunt amenajate cu parchet laminat iar holul , bucataria si baile sunt placate cu gresie.
Bucataria este inchisa si are o suprafata de 9mp. Apartamentul are vederea spre spatele blocului si beneficiaza de soare si lumina naturala din belsug.
Apartamentul este contorizat total, atat pentru gaze cat si pentru apa si electricitate iar cheltuielile de intretinere sunt foarte mici.
Zona este una foarte buna cu acces rapid catre Metrou Gorjului ( 200m), statiile STB, Piete (Gorjului si Veteranilor), supermarket-uri langa bloc ( Carrefour, Mega Image), scoli generale, gradinite de stat, centre medicale.
Apartamentul este liber si disponibil imediat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*