La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani poliţiştilor din Argeș

IPJ Argeș informează:

Astăzi, 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, aniversăm 199 de ani de când domnitorul muntean Grigore Dimitrie Ghica înmâna marelui agă Mihăiţă Filipescu primul steag al instituţiei, ce purta pe atunci denumirea de Agie, moment istoric considerat ziua de naştere a Poliţiei ca instituţie modernă, aflată în slujba legii.

Este o zi specială pentru polițiștii care cu devotament, profesionalism și onoare, zi de zi, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor pentru siguranța acestora.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 15 polițiști, respectiv 3 ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție. Alți 154 polițiști, dintre care 57 de agenți și 95 de ofițeri de poliție, au fost avansați la termen.

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliției Argeș multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale.

Le mulțumim cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în același timp ne onorează şi ne obligă să găsim cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunității

Anul acesta, sărbătoarea Bunei-vestiri, care este și Ziua Poliției Române, este sărbătorită diferit de polițiștii argeșeni.

Având în vedere că eforturile de limitare a răspândirii coronavirusului nu ne permit să fim alături de public, în manifestări prin care îi aveam alături pe argeșeni, anul acesta vom sărbători fiind la datorie.

Mulțumim tuturor argeșenilor care aleg să respecte legea, care aleg să respecte efortul polițiștilor în contextul pandemiei, și aleg să ne fie alături având un comportament precaut.

Suntem și rămânem la datorie!

Suntem și rămânem alături de cetățenii de bună credință!

Suntem și rămânem fideli scopului pentru care această instituție a luat ființă!

La multi ani, Poliția Română, la mulți ani polițiști argeșeni!

The post La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani poliţiştilor din Argeș first appeared on Arges Plus.