FAPTUL DIVERS

AFARA, AFARA CU OLTENII DIN TARA!

Decizie cu cântec a primarului PNL Claudiu Buciu, din Lugoj. Acesta a decis să interzică accesul comercianților din Oltenia în piețele din oraș. Nu mai puțin de 15 producători din Oltenia au rămas fără mesele în care vindeau de peste 25 de ani. Motivul? Buciu vrea să încurajeze producătorii locali.Adio praz si zaibar la Lugoj! Producatorii locali nu se murdaresc cu asa ceva!

CITU STA LA TACLALE CU VLAD VOICULESCU!

Premierul Florin Cîțu a spus vineri, referindu-se la gafa ministrului Sănătății, că a vorbit cu Vlad Voiculescu și va mai vorbi cu el.„Am discutat cu el, voi mai discuta. A avut o conferință de presă după ședința de Guvern. Vine în fața dvs aproape săptămânal”, a spus premierul.Probabi. au multe sa-si spuna!

VRETI SA SCAPATI DE RESTRICTIILE PANDEMIEI?MERGETI IN WUHAN!

Orașul Wuhan din China este considerat centrul pandemiei de coronavirus, iar jurnaliștii de la ”TODAY” au realizat un documentar cu orașul chinez, la un an de la izbucnirea pandemiei.În timp ce Europa și SUA sunt paralizate din cauza pandemiei, iar restricțiile sunt tot mai severe, în Wuhan viața a revenit la normal și oamenii au libertate.Au scapat de virus, ni l-au dat noua!

N-A STII NIMENI CA M-AM DUS/ NUMA’ OR VEDEA CA NU-S!

Un bărbat a zăcut mort în apartamentul său din Oslo timp de nouă ani, până să fie descoperit de administratorul clădirii în care locuia, în decembrie 2020, informează The Guardian, care citează un anunț al poliției norvegiene.Ce mare scofala?Tutankamon a zacut mort mii de ani pana sa fie descoperit!

CIOLACU VREA SA NE VINDEM MASTILE!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut guvernului să liberalizeze exportul de măşti chirurgicale şi a spus că producătorii români de măşti nu au primit niciun fel de ajutor şi au fost „împiedicaţi” să-şi vândă marfa în străinătate.Nu e rau.Mai echilibram balanta import/export, ca stam al naibii de rau.

TE-AI VACCINAT? TI-AI BAGAT MORTU’ IN CASA!

Persoanele vaccinate trebuie să ceară imediat ajutorul medicilor dacă au dificultăți de respirație, durere în piept, umflarea picioarelor, dureri abdominale persistente, dureri puternice de cap sau vedere în ceață.Sunt simptome ale unei reacții adverse petele mici apărute sub piele la locul injecției sau vânătăile în alte părți decât la locul injecției.Dar, reactia adversa cea mai neplacuta este decesul celui vaccinat.

CITU VREA SA STIE CUM S-AU DUS BANII!

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că i-a cerut ministrului Finanțelor o analiză despre cheltuielile de personal, care ar fi crescut în primele două luni ale acestui an. „Vreau să știu de unde vine pentru că legislația în vigoare nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Cîțu, după ședința de guvern.Nicio problema.La justificari suntem buni!

GUVERNUL SE TEME DE BLESTEMELE LUI TEODOSIE!

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj pe Facebook, modificările pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Acesta spune că va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.Anul asta nu vom mai lua Lumina prin Skipe!

ALBAIULIENI SA IASA LA IARBA VERDE CU FEREALA!

Iata ce scrie pe Facebook coordonatorul tehnic al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba, Felix Bogdan Dragomir:„În atenția iubitoriilor de drumeții și de „iarbă verde” din municipiul Alba Iulia și a rezidenților din zonele: Oarda, Drâmbar, Hăpria, Totoi, Teleac, Dumitra și Straja, atenție:– un urs mascul de talie mare pe care îl monitorizăm de mai bine de 3 ani și-a făcut din nou apariția și bântuie prin zonă!”.Au si ursii dreptul sa iasa la iarba verde!

The post FAPTUL DIVERS first appeared on Arges Plus.