FAPTUL DIVERS

A MURIT DE SUPARARE CA POLITISUL I-A PUS GENUNCHIUL PE GAT?

Bărbatul din Pitești care a murit în timpul unei intervenții a polițiștilor a murit violent, prin asfixiere mecanică, arată concluziile raportului medico-legal. Este înlăturată astfel prima ipoteză că bărbatul ar fi făcut stop cardio-respirator.Paradox:nu ne omoara infractorii, ne omoara cei platiti sa ne apere!

SPUNE DRULA, CEL ZBANGHIU:CITU E-UN CADAVRU VIU!

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, îl critică dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu. Acesta spune despre premier că este „un zombie politic” și că nu mai are încrederea USR PLUS, într-un interviu pentru G4Media.Daca ar mai fi trait, regretatul Sergiu Nicolaescu sigur scotea un film “Noaptea Citilor Vii!

MINISTRII USR STAU CU BAGAJELE LA USA?

Liderul PNL Ludovic Orban a transmis un avertisment dur, sâmbătă, către miniștrii care lansează atacuri la adresa premierului Florin Cîțu. El a atras atenția că miniștrii care îl atacă pe prim-ministru trebuie să aibă bagajele făcute și demisiile scrise.Citu sa puna un afis: Dai in mine?Dai in tine! Dai in fabrici si uzine, dai in clasa muncitoare!Si o sa capeti picioare!

FRATII PETREUS (CIOLOS SI BARNA) AU FUZIONAT!

Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată, vineri, de către Curtea de Apel București. Decizia este definitivă. Acum, partidul USR PLUS se pregătește de un Congres, cel mai probabil în toamna acestui an, în care va fi aleasă o conducere unică. Pentru funcția de președinte și-au anunțat intenția de a candida Dan Barna și Dacian Cioloș.Abia acum incepe lupta!Sa vezi cutite infipte in spate, sa vezi genunchi sub centura…

VLAD VOICULESCU AR VREA SA SE INTOARCA LA MACELARIE!

Vlad Voiculescu este gata să se întoarcă la Ministerul Sănătății în funcția de ministru din care tocmai a fost demis și consideră că aceasta este o opțiune care nu trebuie exclusă de liderii USR PLUS în negocierile cu PNL. El se declară dezmăgit la nivel personal, iar decizia de a fi demis nu o consideră nici dreaptă, nici corectă.Vrea sa se intoarca pentru binele tarii, desigur!

VINE APOCALIPSA:BRITANICII AU RAMAS FARA PITICI DE GRADINA!

Britanicii se confruntă cu o situație mai puțin întâlnită după ce magazinele cu articole de grădinărit au rămas fără pitici de grădină, ca urmare a blocajului de pe Canalul Suez dar și a cererii puternice generate de carantină, scrie BBC, potrivit Agerpres.Scrie si in Biblie, asta este primul semn al Apocalipsei! Pocaiti-va,oameni buni ,cat nu e prea tarziu!

REGINA ANGLIEI SARE IN APARAREA GASTELOR!

Guvernul britanic analizează posibilitatea interzicerii importurilor de foie gras, invocând modul brutal prin care sunt hrănite forțat rațele și gâștele. Inițiativa nu este privită cu ochi buni în Franța, care este cel mai mare producător, consumator și exportator de foie gras din lume.Oare gastele vor fi trecute la regim sever?

PNL-UL E IN TOATE, IN CELE CE SUNT SI-N CELE CE MAINE VOR RADE LA SOARE!

Premierul Florin Cîțu a insistat, în declarația dată sâmbătă, pe tema deciziei S&P privind România, pe faptul că actuala coaliție de guvernare este condusă de PNL, are premier liberal și un program de guvernare liberal.USR-istii incep sa se intrebe ca darcu’ cauta la guvernare…

TURCANA DA SUPLIMENTE!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că angajații caselor de pensii care lucrează la recalcularea dosarelor de pensii vor primi stimulente, această activitate urmând să fie accelerată și cu suplimentări temporare de personal.Pacat ca multi pensionari vor muri inaintesa-si vada pensia recalculata! https://31106f1b223160efe171bca2a040cfa6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

The post FAPTUL DIVERS first appeared on Arges Plus.