FAPTUL DIVERS

N-AI NEVOIE DE PERMIS CA SA FACI ACCIDENT!

Un bărbat din București, care a condus beat, a lovit 16!!! mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis de conducere, așa că i-au întocmit dosar penal.E ca in bancul ala cu tipul beat si fara permis care transporta droguri cu o masina furata!

CITU LOVESTE SUB CENTURA CU PREMEDITARE!

Vicepremierul Dan Barna îl critică din nou pe premierul Florin cîțu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. Barna spune că era dispus să discute „zile întregi” pentru a păstra unitatea coaliției, dar că premierul „s-a pregătit din timp” pentru revocarea ministrului USR PLUS.Citu poate fi acuzat de piedica pusa cu premeditare cu circumstante agravante, fapta pe care nu o regreta!

MUNCA E PENTRU SCLAVI SI PENTRU TRACTOARE!

Pentru trei dintre angajații primăriei Bolboși, respectarea programului de 8 ore s-a dovedit o încercare mult prea dificilă. Aceștia au preferat să plece din instituție decât să se conformeze.Au dreptate! Daca munca era buna, n-am mai vedea atatia oameni inghesuindu-se sa devina politicieni!

AMENDA PENTRU FOLOSIREA TELEFONULUI!

Ministerul Afacerilor Interne propune un proiect de lege prin care, în premieră la noi în țară, pietonii care traversează strada cu ochii în telefon ar putea fi amendați.De cei care traverseaza citind o carte nu se spune ninic!

JOE BIDEN NU MAI VREA OPIUM DIN AFGANISTAN

„Este timpul să punem capăt celui mai lung război al Americii”, a spus el de la Casa Albă, din încăperea din care în 2001 au fost anunţate primele atacuri aeriene americane.Data limită a retragerii trupelor coincide cu a 20-a comemorare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.De bucurie, talibanii au aruncat in aer cateva blindate americane!

MOSCOVA NU CREDE IN LACRIMI

Rusia ”nu vrea un conflict direct” cu Statele Unite, în pofida faptului că ”îşi va continua eforturile de destabilizare a Ucrainei”, evaluează serviciile americane de informaţii în raportul lor anual cu privire la ameninţările la adresa Statelor Unite în lume, relatează AFP.Nu e departe ziua in care vom fi iar vecini cu Maica Rusia!

NELU AR VREA, DAR NU VREA!

Deputatul liberal Nelu Tătaru a afirmat, miercuri seară, că ar fi dispus să preia din nou funcţia de ministru al Sănătăţii, dacă partidul ar decide acest lucru, însă a precizat că în cadrul coaliţiei portofoliu este al USR. ”Coaliţia trebuie să aibă stabilitate şi trebuie să rămână premier Florin Cîţu”, a afirmat Tătaru, precizând că ”USR-PLUS poate găsi un profesionist care să ocupe portofoliul de la Sănătate”.Vorba cantecului:Ionel, Ionelule, Ia mai taci, baiatule ,Fiindca te rad fetele!

FACEAU BANI BUNI DIN CERTIFICATE FALSE

Poliţiştii din Caraş-Severin au făcut, miercuri, trei percheziţii la Oraviţa, la locuinţele unor persoane şi la sediul unei firme de transport internaţional care ar fi oferit călătorilor teste COVID-19 falsificate.Romanul e inventiv!

INTELIGENTA ARTIFICIALA E NEPUTINCIOASA IN FATA PROSTIEI NATURALE!

Comisia Europeană vrea să interzică folosirea inteligenţei artificiale (AI) pentru urmărirea persoanelor, urmând să fie prevăzute amenzi de până la 4% din cifra de afaceri a unei companii care încalcă noile norme cu privire la AI ce urmează să fie anunțate, transmit Reuters și Agerpres. Amenzi pentru prostie inca nu se dau!

The post FAPTUL DIVERS first appeared on Arges Plus.