FAPTUL DIVERS

PAZEA! SOSOACA ISI IA MITRALIERA!

Senatoarea Diana Şoşoacă a anunțat că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, deoarece ar fi fost băută. „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop.Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a mai spus ea.Bine ca nu ne-a comparat cu democratia din Coreea de Nord!

MORTUL DE LA GROAPA NU SE MAI DEZGROAPA!

O femeie din SUA s-a trezit, peste noapte, cu o avere de 1,2 milioane în cont, bani care fuseseră virați din greșeală. În loc să anunțe banca, femeia a pus repede în aplicare un plan pentru „investirea” în interes propriu a sumei respective.Femeie descurcareata! Pacat ca va infunda puscaria!

BIDEN NU E IN STARE SA SE SUSTINA PE EL, DAR SUSTINE SUVERNITATEA UCRAINEI!

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a discutat marți cu omologul său rus, Vladimir Putin despre conflictul dintre Rusia și Ucraina, liderul american exprimându-și îngrijorarea față de acumularea bruscă de trupe rusești în Crimeea și la frontiera cu Ucraina. Totodată, Biden a reafirmat angajamentul de a susţine suveranitatea Ucrainei şi i-a propus lui Putin un summit într-o țară terță în „următoarele luni”, scrie Mediafax.Dupa convorbire a mai cazut de trei ori pe scara avionului in care avea pampersii de schimb.

RALUCA:O CE VESTE MINUNATA:VA DAU PENSIE PRIVATA!

Modelul cadru al contractului individual de muncă a fost modificat, astfel că angajatorul trebuie să informeze salariatul, la momentul încheierii contractului, cu privire la obligaţia angajatului de a adera la un fond de pensii administrat privat, a menţionat, marţi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, notează Agerpres.” (…) am modificat modelul cadru al contractului individual de muncă şi am introdus o nouă obligaţie care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligaţia de a adera la un fond de pensii administrat privat”, a precizat Raluca Turcan, pe Facebook.Vrei, nu vrei, cotizeaza, Grigore!

VREI SA MERGI IN ISRAEL, VACCINEAZA-TE NITEL!

Autorităţile din Israel au anunţat că au ajuns la imunizarea colectivă, în urma vaccinării masive, şi vor permite accesul începând cu 23 mai pentru turiştii români vaccinaţi, dacă cele două guverne vor semna un acord în acest sens, potrivit unui comunicat de presă al agenției de turism Travel Communication, preluat de Agerpres.Sa vedeti ce cozi vor fi de-acum la centrele de vaccinare!

CIOLACU AMENINTA CU GREVA!

Urmează și greva parlamentară, anunță președintele PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a făcut un abuz pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului șănătății Vlad Voiculescu în termenul regulamentar. „Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”, a mai spus Ciolacu.Ar putea incepe cu greva foamei, ca oricum se inchide bufetul Parlamentului!

IN SUA E MAI RENTABIL SA IMPUSTI ALBI!

Polițista din Brooklyn Center care a împuşcat mortal duminică un tânăr de culoare după un control de rutină în trafic, precum şi şeful poliţiei din oraş au demisionat marţi, pe fondul protestelor generate de moartea tânărului, informează miercuri Reuters citată de Agerpres.La noi si-ar fi dat demisia si Lucian Bode?

BRATARI PENTRU CRIMINALI!

Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților au avizat favorabil, marți, un proiect de lege care prevede monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi executorii penale. Mai exact, agresorii vor purta brăţări electronice care le vor monitoriza mişcările prin GPS. Proiectul de lege intră la vot final, în plenul Camerei Deputaților care este și forul decizional în acest caz.Interlopii spera ca bratarile sa fie din haur!

MASOCHISTII SE POT VACCINA CU ASTRAZENECA ORICAND VOR EI!

Vaccinarea cu vaccinul împotriva COVID-19 produs de AstraZeneca se va face direct prin prezentarea la centrul de vaccinare (doar centrele cu vaccin AstraZeneca) fără programare prealabilă, arată un document semnat de coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, și adresat ministrului Sănătății și Direcțiilor de Sănătate Publică, document obținut de HotNews.ro. Condiția este ca în centre să nu fie persoane programate. Ceva ne spune ca nu prea vor fi persoane programate!

The post FAPTUL DIVERS first appeared on Arges Plus.