Case individuale Balotesti | Auchan Gavana

Vă oferim spre vânzare un nou ansamblu rezidenţial de case, construit în Pitesti – strada Balotesti. Noul ansamblu a cărui finalizare in toamna anului anului 2021, oferă spre vânzare un număr de 4 case, confortabile, generoase şi modern compartimentate, cu o suprafaţa utilă de 128 mp.
Regimul de înălţime al caselor este P+1, cu living, baie, bucătărie, zona de luat masa si debada, la parter, iar la etaj dispune de 2 dormitoare, 1 dresing si 2 bai, din care 1 baie matrimoniala.

Unicitatea proiectului nu reiese doar din arhitectura deosebită a clădirilor ci şi prin confortul şi intimitatea oferite de distanţele generoase dintre acestea. Întregul proiect este construit cu rigurozitate în conformitate cu noile cerinţe din domeniul construcţiilor civile aflate în vigoare.
Pentru închiderile pereţilor exteriori şi pentru compartimentarea interioară a caselor proiectanţii au decis să opteze pentru cărămidă de 30 cm la exterior + izolaţie şi cărămidă de 25 sau 15 cm la interior in functie de utilitatea peretelui. Tâmplăria este din PVC cu 7 camere şi 3 foi de sticlă însoţită de glafuri interioare şi exterioare. Acoperişul este din tabla. Centrala termică este în condensaţie.
Noul proiect dispune de toate utilitatile orasului (gaz, curent, apa, canalizare) si este complet bransat la acestea, caile de acces si infrastructura care il inconjoara vor fi complete si functionale iar imobilele se vor vinde bransate la utilitati şi contorizate separat.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpărarea acestei proprietăţi!
La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casă/imobiliar/ipotecar, primiţi asistentă la realizarea dosarului bancar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*