Anunțul emoționant al unui tânăr care își caută mama biologică. Femeia este din Pitești

Un tânăr în vârstă de 30 ani, adoptat de o familie din Marea Britanie, își caută mama bilologică. Alex s-a născut la data de 18 iunie 1990, în spitalul Titan din București. Potrivit apelulul tânărului, mama sa este din Pitești, cartierul Trivale, și avea 17 ani în momentul în care l-a adus pe lume.

„Numele meu este ALEX. M-am născut în 18 iunie 1990, în BUCUREȘTI , la spitalul TITAN. Am fost adoptat de o familie minunată și iubitoare din UK. Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele MARIA DANIELA IVAȘCU, dar despre care se crede că ar fi un nume fals. Mama este din PITEȘTI, județul ARGEȘ (a lasat și numele unui cartier – TRIVALE). Avea aproximativ 17 ani la nașterea mea. Îmi doresc enorm de mult să îmi cunosc mama dar și tatăl, despre care nu știu nimic, de asemenea toate rudele, frații și surorile, dacă mai am. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea. Mulțumesc foarte mult!” este apelul tânărului lansat pe un grup de socializare destinat celor care își caută părinții biologici.

The post Anunțul emoționant al unui tânăr care își caută mama biologică. Femeia este din Pitești first appeared on Arges Plus.