Adrian Bughiu: În timp ce coaliția de guvernare stă pe un butoi de pulbere, creșterea economică promisă de PNL-USR-PLUS este doar pe hârtie…

În timp ce coaliția de guvernare stă pe un butoi de pulbere, creșterea economică promisă de PNL-USR-PLUS este doar pe hârtie…În pragul sărbătorilor de Paști, prețurile la alimente și la utilități sunt în creștere, euro a ajuns la aproape 5 lei, costul la pompă pentru carburanți a explodat, timp în care veniturile s-au diminuat dramatic, afectând puterea de cumpărare.

Din nefericire, cei care guvernează vremelnic România sunt mult prea preocupați cu certurile interne și cu împărțirea funcțiilor, nu mai au timp să observe toate aceste derapaje…Atunci când au candidat, au promis nu numai creștere economică, ci și locuri de muncă și soluții concrete pentru cei grav afectați de pandemie, cum ar fi domeniul ospitalier. În schimb, așa-zisele promisiuni se resimt negativ în buzunarele oamenilor și în conturile companiilor. Situația reală este că România “crește” pe datorie, fapt care duce automat la taxe mărite și românii vor fi tot mai apăsați de datoriile pe care Guvernul îi obligă să le suporte.De fapt, retrăim istoria!

Asemenea a procedat și guvernul PDL în anul 2009, împrumuturile ajungând la sume record – 20 miliarde de euro, timp în care cheltuielile pentru investiții erau în declin. Economia țării a intrat atunci într-un dezechilibru semnificativ, iar efectele au fost devastatoare pentru toate categoriile socio-profesionale! În spatele siglelor de partid, în spatele declarațiilor spumoase care generează audiență nu există niciun avantaj pentru români, ci dimpotrivă, transmite Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

The post Adrian Bughiu: În timp ce coaliția de guvernare stă pe un butoi de pulbere, creșterea economică promisă de PNL-USR-PLUS este doar pe hârtie… first appeared on Arges Plus.