Adina Alberts: Pentru Remdesivir s-a efectuat un studiu, care a arătat că nu are nicio eficiență

Medicul Adina Alberts face precizări cu privire la protocolul anti-COVID-19 din spitalele românești. Aceasta spune că Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) nu a cerut studii pentru niciunul dintre medicamentele, cu excepția Remdesivirului. Pentru acesta s-a efectuat un studiu, care a arătat că nu există nicio eficiență și niciun beneficiu. Adina Alberts afirmă că medicamentul se află încă în protocolul anti-COVID-19, deși Organizația Mondială a recomandat eliminarea lui.

Când vine vorba de Ivermectina, EMA “face nazuri”

Protocolul oficial antiCovid din România conține o serie de medicamente, unele foarte cunoscute, altele mult mai noi. Pentru niciunul dintre acestea, EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) nu a cerut studii randomizate pentru a le accepta/recomanda în protocolul antiCovid. Nici pentru Paracetamol, nici pentru Azitromicina, nici pentru Vitamina D, nici pentru Dexametazona… Pentru niciunul! Singurul medicament pentru care s-a efectuat UN studiu, și care a arătat că nu există nicio eficiență și niciun beneficiu, dar cu toate acestea el încă e în protocolul oficial antiCovid, la loc de cinste, este Remdesivir-ul! Și asta cu toate că OMS a recomandat eliminarea lui din schemele antiCovid.

În schimb, când vine vorba de Ivermectina, EMA “face nazuri”. Deși s-au efectuat peste 70 de studii la nivel mondial pe IVM, studii care arată clar, în marea majoritatea dintre ele, beneficii nete, autoritățile europene, în legătură ombilicală cu autoritățile din România, depun eforturi fenomenale în a denigra la maxim această substanță. Iar cele din România, suplimentar, se străduiesc din răsputeri în a bloca introducerea IVM în studiile clinice din spitale, deși se pare că este eficientă și în tratarea infecțiilor nozocomiale date de Stafilococul auriu!, povestește Adina Alberts pe pagina sa de socializare.

The post Adina Alberts: Pentru Remdesivir s-a efectuat un studiu, care a arătat că nu are nicio eficiență first appeared on Arges Plus.