Inchiriere Apartament | 4 Camere | Aviatiei | Elena Caragiani

martie 31, 2021 webmaster 0

Va propun spre inchiriere un apartament de 4 camere la 5 minute de parcul Herastrau, zona Aviatiei, Strada Elena Caragiani, vis a vis de One Herastrau Plaza.Apartamentul se afla localizat intr-o zona retrasa, blocuri de 4 etaje, multa verdeata, acces rapid catre statia de metrou Aurel Vlaicu. Mall Promenada, scoli, gradinite, parc, supermarket si toate centrele de interes publicBlocul este de 4 etaje fara lift, reabilitat si anvelopat recent, scara zgravita recent. Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare si o camera transformata in dressing (mobilier Rovere). Are 2 bai si 2 balcoane Inchise. Bucataria este total utilata, inclusiv masina de spalat vase. Apartamentul are centrala proprie cu incalzire prin calorifere, A/C si contorizare separata pentru toate utilitatile. Este recent cosmetizat, renovat si zugravit. Mobila de inalta calitate.Apartamentul se afla la etajul 4/4. In pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare,In cazul in care doriti detalii suplimentare sau programari, va pot oferi informatii complete sau un tur in locatie. Va invit la vizionare!

FAPTUL DIVERS

martie 31, 2021 webmaster 0

MINORI IN CALEA BATELOR JANDARMERIEI Parlamentarii AUR se vor afla miercuri, la ora 10,00, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, pentru
The post FAPTUL DIVERS first appeared on Arges Plus.

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ, ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID 19: 126 DE CAZURI CONFIRMATE ȘI ALTE 3 DECESE, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE. PERSOANELE DECEDATE SUFEREAU ȘI DE ALTE COMORBIDITĂȚI

martie 31, 2021 webmaster 0

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:
The post SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ, ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID 19: 126 DE CAZURI CONFIRMATE ȘI ALTE 3 DECESE, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE. PERSOANELE DECEDATE SUFEREAU ȘI DE ALTE COMORBIDITĂȚI first appeared on Arges Plus.